Zbiramo prednaročila za folije in mreže za baliranje, na voljo imamo visokokakovostno folijo Silotite v zeleni in beli barvi ter mrežo za baliranje kakovostne znamke John Deere. Za ceno in prednaročilo nas pokličite na telefonsko številko 080 40 49.

Silotite:

Vodilni izdelki na trgu, ki se uporabljajo za ohranjanje različne zimske krme, vključno s travo, koruzo, pulpo sladkorne pese, deteljami, lucerno in stročnicami v različnih podnebnih razmerah po vsem svetu. Da bi lahko nenehno izboljševali našo paleto izdelkov, aktivno iščemo povratne informacije od kmetov in kmetijskih izvajalcev ter tesno sodelujemo s ključnimi raziskovalnimi ustanovami, da izvajamo komercialne poskuse in raziskave siliranja. Folija silotite je vrhunska raztegljiva folija z visoko trdnostjo, ki vzdrži obremenitev visokohitrostnega ovijanja in močnih, stebelnih krmnih pridelkov.

FOLIJA SILOTITE 750MM/1500M
Preverite ugodno ponudbo!

Mreže John Deere:

Obstaja veliko razlogov za izbiro pristnih izdelkov za baliranje John Deere. Zasnovani in preizkušeni za vašo balirko John Deere so izdelani za zmogljivost. Mreže John Deere so popoln rezultat tesnega timskega dela z vodilnimi v svetu na področju balirnih izdelkov. Kombinacija njihovega znanja ter strogih postopkov preverjanja in potrjevanja John Deere zagotavlja izjemno učinkovitost na vseh področjih. Hitra postavitev, enostavne za uporabo in zasnovne za dolgo življenjsko dobo. John Deere mreže za baliranje zagotavljajo vrhunsko zmogljivost. Zagotavlja več narejenih bal na zvitek, boljšo zaščito pridelka za bale z daljšo življenjsko dobo in nižjo ceno na balo.

MREŽA JOHN DEERE 3800M/130 COVEREDGE
Preverite ugodno ponudbo!

MREŽA JOHN DEERE 3000M/123 STANDARD
Preverite ugodno ponudbo!

MREŽA JOHN DEERE 3800M/123 XTRANET
Preverite ugodno ponudbo!