Razširili smo ponudbo izdelkov v spletni trgovini. Celoten nov razdelek je posvečen izdelkom, pridobljenih neposredno od slovenskih kmetij. Slogina Špajza je tako zdaj na voljo tudi za naročilo preko spleta.

V Slogini Špajzi smo zbrali odlične pridelke in izdelke izključno slovenskega porekla. Zdrava hrana je osnova za zdravo in kakovostno življenje. Izdelki Slogine Špajze lahko zadovoljijo različne okuse in želje in zagotovo se za vsakogar najde nekaj.

V bogati ponudbi najdete osnovne kuharske potrebščine kot so moka, testenine, olje in kis. V posebni kategoriji zdrav zajtrk poiščite izvrstne slovenske granole, marmelade in med slovenskih čebelarjev. Postrežemo vam tudi s slanimi in sladkimi dobrotami, vloženo zelenjavo, kompoti, suhim sadjem in izdelki domače naravne lekarne – tinkture, zelišča in čaji.

 


 

Predstavljamo vam kategorije izdelkov med katerimi lahko izbirate v spletni ponudbi Slogine Špajze:

 

Vse za kuho z domačimi sestavinami

Moka iz lokano pridelanih žitaric, mleta v domačih mlinih. Različne testenine in rezanci slovenske izdelave. Olje in kisi za pripravo vrhunskih solat in jedi. Oreščki in semena za zdravo popestritev v kuhinji ter aromatična zelišča in začimbe.

Nakupujte zdaj

Zdrav zajtrk

Domača granola v različnih kombinacijah izvrstnih okusov, vrsta marmelad in džemov po receptih naših babic, kakovosten neprekuhan med slovenskih čebelarjev ter kave in čaji za popolno jutranjo skodelico. 

Nakupujte zdaj

 


 

Domače dobrote

Skrbno izdelani domači piškoti in peciva, čokoladni namazi in slani ter sladki prigrizki za bolj zdravo pregreho.

Nakupujte zdaj

Zelenjava in sadje

Stročnice znamke Polonca slovenskih pridelovalcev, lokalno vložena domača zelenjava. 

Nakupujte zdaj

Suho sadje kot zdrav sladek prigrizek za nas in naše najmlajše. 

Nakupujte zdaj

 


 

Pijače

Osvežilni sadni sokovi, sirupi in zanimive žgane pijače slovenskih žganjekuharjev, primerne za prav posebne priložnosti.

Nakupujte zdaj

Za dobro počutje

Naravna mazila, tinkture in zeliščni čaji, ki krepijo zdravje na povsem naraven način. 

 

Nakupujte zdaj


 

Vabljeni, da raziščete razširjeno ponudbo v naši spletni trgovini in naročite domače dobrote, ki vam jih na vaš prag skrbno dostavi naš slovenski dostavljavec, Pošta Slovenije, v najhitrejšem možnem času!

Če vas pot zanese na Gorenjsko, pa vas vabimo, da naš oddelek Slogine Špajze obiščete tudi v živo, kjer so na voljo tudi domači mlečni izdelki, mesnine in sezonska sveža zelenjava ter sadje.

 

 

Veselo nakupovanje in sladkanje z domačimi pridelki in izdelki Slogine Špajze!