Ne spreglejte posebnega akcijskega popusta -15% za John Deere akumulatorska vozila za otroke.

Akcija velja za nakup v vseh Sloginih poslovalnicah in v spletni trgovini. Popust -15% se pri spletnem nakupu obračuna na blagajni spletne košarice.

Posebna akcijska ponudba velja za naslednje izdelke:

John Deere Gator HPX

redna cena: 516,97€
cena s popustom - 15% = 439,43€

Sanje vsakega otroka. Pravo lastno John deere vozilo na baterijski pogon. Gator po licenci John Deere je odličen za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku. Ima dva nastavljiva sedeža, da se bodo igri lahko pridružili še prijatelji. Največjo hitrost doseže v 2. prestavi (6,8 km/h), s prvo pa 3,5 km/h. Ima tudi vzvratno prestavo (3,5 km/h). Zavoro in plin ima na istem pedalu, pogon ima na zadnjih kolesih. Vsa 4 kolesa so plastična (premera cca. 35 cm). Z lahkoto premaguje klance do 17%. Opremljen je z dvižnim tovornim prostorom in hupo.

John Deere Gator HPX
Nakup v spletni trgovini

 

John Deere Ground Force s Prikolico

redna cena: 422€
cena s popustom - 15% = 358,70€

John Deere Ground Force je natančna reprodukcija John Deere traktorja, narejen po licenci. Otroci ga obožujejo zaradi njegove moči, zelene in rumene barve ter edinstvenih lastnosti. Idealen je za otroke od 3. leta starosti, ki svoj čas radi preživijo v igri zunaj.
Otroci imajo radi John Deere Ground tudi zaradi njegove velikosti in sposobnosti prenašanja težkih tovorov. Starši pa imajo radi odlično kakovost, ki jo zagotavlja proizvajalec Peg Perego. Ima tudi prostorno prikolico, ki zagotavlja še več zabave med igro. Lahko jo enostavno priključite in odklopite.
Odličen za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku. Premaguje klance z do 10% naklona. Končna hitrost prve prestave je 3,5 km/h, druge 7,3 km/h. Ima tudi prestavo za vzvratno vožnjo. Zavora in plin sta na istem pedalu.Vozilo je opremljena z baterijo (to vozilo z 12V) in polnilcem.

John Deere Ground Force s Prikolico
Nakup v spletni trgovini


John Deere Ground Loader

redna cena: 405,96€
cena s popustom -15% = 345,07 €

Pravi lasten traktor z nakladačem zagotovi nepozabne spomine na otroštvo naših malčkov. Narejen po licenci John Deere. Odličen je za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku. Premaguje do 10% naklon. Končna hitrost prve prestave je 3,5 km/h, druge 7,3 km/h. Poleg tega ima tudi prestavo za vzvratno vožnjo. Zavora in plin sta na istem pedalu.
Električni buldožer, ki kopa, dviguje, prevaža in odlaga svoj tovor. Čudovita igra za zabavo otrok, ki se radi igrajo zunaj!

John Deere Ground Loader
Nakup v spletni trgovini