Naročite dele iz kataloga delov Traktorji Zima 2022/2023 in prejmite 20% popusta!

Ena izmed velikih prednosti nakupa strojev John Deere je zagotovo dostopnost in možnost izbire nadomestnih delov.

Na voljo so tri različne možnosti nadomestnih delov, glede na kakovost in ceno, ki pa vsi preverjeni s strani John Deere in se zagotovljeno izvrstno prilegajo vašemu John Deere stroju.

Preko digitalnega kataloga delov preverite možnosti nadgradnje za vaše stroje, preostale dele poiščete in jih naročite:

  • preko digitalnega kataloga (kliknite tukaj), kjer imate možnost hitrega naročanje Click&Collect,
  • direktno preko našega svetovalca za nadomestne dele John Deere na telefonu 080/40-49.
  • Preko naše spletne trgovine (ob naročilu uporabite promokodo ZIMA2022)*.

Nadomestni deli za traktorje
Akcija -20%

 *na voljo le nekateri izdelki iz kataloga, za naročilo ostalih delov pokličite svetovalca

 

JOHN DEERE ORIGINAL – Najboljša izbira


Originalni deli John Deere s kakovostjo in podporo neposredno iz tovarne John Deere. To zagotavlja najboljšo operativno zanesljivost vašega stroja in zmanjša možnost okvare stroja med sezono. Nakup teh delov se priporoča za vse nove traktorje, ki so v polni uporabi pri večjih obremenitvah in ko želimo uveljavljati garancijo stroja.

 

JOHN DEERE REMAN – Boljša izbira


Originalni deli, katerih neobrabljive komponente ponovno uporabi oddelek za obnovo John Deere. Visok standard kakovosti zagotavlja zanesljivost delovanja in znižanje cene za +50% z ohranitvijo garancijskih pogojev, ki veljajo za originalne dele. John Deere Reman ima obsežen portfelj izdelkov predelanih delov in komponent, vključno z motorji, komponentami motorja,zaganjalniki/alternatorji, osmi, menjalniki, hidravličnimi črpalkami/motorji in elektronskimi komponentam za John Deere stroje. Izdelki Reman zagotavljajo enako raven zmogljivosti in zanesljivosti kot nove komponente, ker so izdelani po originalnih specifikacijah John Deere. Obnovljene komponente strankam zagotavljajo stroškovno ugodne rešitve za vse starejše traktorje in manj uporabljene traktorje.

 

ALTERNATIVES by JOHN DEERE – Dobra izbira


Na konkurenčnem trgu imitacijskih delov so ti deli po ceni od 55 do 85 % originalnih delov in se dobavljajo preko John Deere kanalov. Ti deli imajo enake garancijske pogoje kot originalni in reman deli, ker imajo licenco John Deere in so potrjeni s strani znamke kot ustrezni. Priporoča se nakup pri vseh starejših traktorjih, ki ne delujejo pri polni obremenitvi in se nakup originalnega ali Reman dela ne izplača.

 

Preverite Digitalni katalog delov:

Digitalni katalog delov za traktorje
Akcija -20%

Katalog in akcija -20% veljata do 26. 2. 2023